Vánoční koule FAUNA 410394

Vánoční LED dekorace FAUNA  ve tvaru sněhové koule. Barva světla teplá bílá. Baterie CR2032 jsou součástí balení.

Dostupnost Skladem (4 ks)
Můžeme doručit do:
23.10.2024
Možnosti doručení
Kód: 4067
160 Kč
Vánoční koule FAUNA 410394
Vánoční koule FAUNA 410394
Tip

LED vánoční dekorace ve tvaru sněhové koule s jednou LED diodou, která vyzařuje příjemné teplé bílé světlo, je perfektním doplňkem pro sváteční výzdobu. Tato dekorace je napájena baterií CR2032, která je součástí balení, což zajišťuje snadnou manipulaci a flexibilitu v umístění.

Každý kus je vyroben z přírodních materiálů, díky čemuž má unikátní charakter a osobitý vzhled. Dřevěné prvky, suky a textury přispívají k jedinečnosti každé dekorace, proto může mít lehce odlišný vzhled oproti vyobrazeným produktům. Upozorňujeme, že vzhledem k přirozené různorodosti materiálů se na tyto variace nevztahuje reklamace.

Doplňkové parametry

Kategorie: Dekorace
Záruka: 24 měsíců
Výška (mm): 90
Průměr (mm): 80
Hmotnost (kg): 0.089
Zdroj světla: LED
Max. výkon (W): 1x0,06W
Barva těla: Hnědá, bílá
Stupeň krytí: IP20

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Společnost EGLO je mezinárodní firma specializující se na designové svítidla. Byla založena v roce 1969 v rakouském městě Pill. Od té doby se stala jedním z předních světových dodavatelů svítidel s působností ve více něž 132 zemích.

EGLO se zaměřuje na širokou škálu svítidel pro interiéry i exteriéry, včetně stropních svítidel, nástěnných lamp, závěsných svítidel, podlahových lamp a zahradního osvětlení. Firma klade důraz na kombinaci moderního designu, kvality a inovativních technologií, což ji činí oblíbenou volbou pro mnoho lidí, kteří hledají stylové a funkční osvětlení pro své domovy a komerční prostory.

EGLO si během své existence získalo řadu ocenění za design a kvalitu svých produktů. Společnost také klade důraz na udržitelnost a snahu minimalizovat svůj ekologický otisk prostřednictvím energeticky úsporných technologií a materiálů.

Celkově lze říci, že EGLO je významným hráčem na trhu osvětlení, který spojuje estetiku, funkcionalitu a inovaci ve svých produktech, aby uspokojil potřeby a vkus zákazníků po celém světě.